Славица Зиројевић Ђурђевић
Славица Зиројевић Ђурђевић рођена је 1976. год. у Александровцу, а сада живи и ради у Београду, удата је, мајка троје деце.

Детињство проводи у Жупи, као и свако дете у учењу, игри, а касније и на породичним плантажама винове лозе где помаже на пословима везаним за прераду грожђа и производњи вина, а потом учествује у раду породичног предузећа где ради на унапређењу услуга и набавци робе у сада већ ланцу књижара у свом родном месту где стиче своје прве економске кораке.

По завршетку Економског факултета на Београдском универзитету 2003. године, неко време проводи радећи као продавац у једном од ланца продаје ексклузивних робних марки високе моде, потом у Сава Центру као шеф пословне јединице. Након тога своју каријеру наставља у кабинету Министарства Финансија као Саветник тадашње министарке где је радила одговорне послове.

2013. те године се сасвим случајно сусреће са Хуманитарним радом и постаје стручни сарадник - волонтер.

Имајући у виду да је током свог живота и васпитања из своје породице помагала другим људима тај ,,посао,, јој није био стран, јер осмех и задовољство на лицима људи којима је изашла у сусрет су  више од било каквог текста и то јој даје дотатну енергију да оде даље на свом путу.

Тако се 2014. год. након већ утабаног пута појављује идеја о формирању Хуманитарне Организације.

Решење је дошло, 22. августа 2014. године. када и покреће Хуманитарну организацију „Загрљај Радости“.

Након више прочитаних е-књига, одслушаних предавања, курсева и интевјуа, конференција, долази на идеју да покрене и објави свој први веб сајт, неизбежан елемент сваког успешног пословања у оквиру свог рада.

Циљ и задатак Удружења је брига о породици и потомству, расту наталитета, као и помоћ младима, жртвама насиља, и свим грађанима којима је помоћ заиста потребна и управо како само име каже За радост, тј, Загрљај Радости, јер је врло често човеку у проблему потребан управо искрен загрљај који му враћа осмех на лице и веру у боље сутра.


НА КРАЈУ, захваљујем својој деци која су непресушан извор инспирације и својој породици и супругу на подршци и несебичној енергији…


НАСЛОВНА О НАМА ПРЕДСЕДНИЦА АКТИВНОСТИ КОНТАКТ